Główne założenia diety Low Carb to stabilizacja poziomu cukru we krwi, zmniejszenie apetytu oraz poprawa zdrowia metabolicznego. W jej ramach można spożywać mięso, ryby, jaja, orzechy, nasiona, zdrowe tłuszcze (np. z awokado, oliwy z oliwek), a także warzywa o niskiej zawartości węglowodanów.
OCHRONA MAŁOLETNICH
W Obiekcie obowiązują standardy ochrony małoletnich, o których mowa w ustawie z dnia 28 lipca 2023r. o zmianie ustawy _ Kodeks rodzinny i opiekuńczy oraz niektórych innych ustaw (Dz.U. z 2023 poz. 1606). W związku z powyższym, przy meldunku w Obiekcie prosimy o okazanie dokumentu tożsamości dziecka lub innego dokumentu potwierdzającego, że osoba dorosła ma prawo do sprawowania opieki na dzieckiem na terenie Obiektu (upoważnienie od rodziców dziecka lub orzeczenie sądowe).